Početna stranica
Hrvatsko društvo sudskih vještaka i procjenitelja član je EuroExperta, Udruge HUM, te organizacije TEGOVA.
Prijava članova HDSVIP-a
EuroExpert
Hrvatsko društvo sudskih vještaka i procjenitelja član je jedine multi-disciplinarne organizacije EuroExpert
Tegova
Hrvatsko društvo sudskih vještaka i procjenitelja član je organizacije TEGoVA

Hrvatsko društvo sudskih vještaka
i procjenitelja

Frane Petrića 5, 10000 Zagreb

Tel: 01 481 1797, Fax: 01 481 3180
Mob: 098 446 223

E-mail:

Odlukom Skupštine od 28.01.2015. promijenjen je naziv Hrvatsko društvo sudskih vještaka (HDSV) u Hrvatsko društvo sudskih vještaka i procjenitelja (HDSVIP).

Knjige i priručnici

EVS standardi 2020 i EBVS standardi 2020

TEGOVA:

EVS standardi 2020 i EBVS standardi 2020

Obavještavamo sve zainteresirane da je iz tiska izašlo osmo izdanje EVS 2020 standarda na 390 stranica i EBVS standarda na 210 stranica, prevedeno na hrvatski jezik.

U privitku možete preuzeti obrazac narudžbenice i e-mailom popunjen poslati u Tajništvo.

Plaćanje je po predračunu.

Svi zainteresirani mogu izravno kontaktirati tajništvo HDSVIP kako bi dobili upute za uplatu i preuzimanje, odnosno dostavu knjige.

Komunikacijske vještine

Kamilo Antolović i Nikša Sviličić:

Komunikacijske vještine

…ovo je knjiga za svakoga; za male i velike, za početnike i profesionalce, za one koji znaju i za one koji će tek znati - za sve one koji žele bolje komunicirati u radnom i privatnom okruženju!

Knjiga "Komunikacijske vještine" autora Kamila Antolovića i Nikše Sviličića (izdavač: K&K Promocija, Zagreb) novi je naslov u literaturi s područja informacijskih i komunikacijskih znanosti. Sadržaj knjige raspoređen je u četiri veća poglavlja (Komuniciranje - interpersonalna komunikacija, Verbalno i Neverbalno u interpersonalnoj komunikaciji te Javni govor i nastup, trema i strah) te jedno s podacima istraživanja interpersonalne komunikacije i separatom o govoru tijela. Kako i sam naslov sugerira, knjiga se bavi interpersonalnom komunikacijom, i to podjednako na znanstvenoj, stručnoj i praktičnoj razini koje se isprepliću kroz cijeli sadržaj. Upravo to obilježje ovu knjigu čini posebnom i izdvaja je od sličnih naslova.

Knjiga će stoga biti vrlo korisna početnicima i profesionalcima, znanstvenicima i praktičarima, nastavnicima i studentima u područjima komunikologije, medija, odnosa s javnošću, kao i svima ostalima koje zanimaju ovi aspekti komuniciranja, a posebno onih koji nastupaju u javnosti ili medijima kao govornici.

Marketinška oružarnica

dr.sc. Hedda Martina Šola:

Marketinška oružarnica

Autorica knjige MARKETINŠKA ORUŽARNICA je stalna sudska vještakinja za marketing i ntelektualno vlasništvo, članica HRVATSKOG DRUŠTVA SUDSKIH VJEŠTAKA I PROCJENITELJA, dr.sc. Hedda Martina Šola.

Knjigu je moguće nabaviti putem web knjižare: https://goo.gl/UKEtyS

Priručnik za provođenje postupka izvlaštenja

Sonja Baretić, mr.sc. Melita Bestvina, Damir Kontrec:

Priručnik za provođenje postupka izvlaštenja

Priručnik za provođenje postupka izvlaštenja (potpunog i nepotpunog) u infrastrukturnim projektima sufinanciranim iz fondova.

Zainteresirani mogu knjigu naručiti preko Ministarstva poljoprivrede

Priručnik za stručno usavršavanje sudskih vještaka

mr.sc. Melita Bestvina d.i.g., dr.sc. Jasminka Horvatić dipl.psiholog, Kamilo Antolović dipl.oec.:

Priručnik za stručno usavršavanje sudskih vještaka

Priručnik za stručno usavršavanje sudskih vještaka prvenstveno se koristi u postupku stručne izobrazbe kandidata za sudske vještake u fazi teorijske obuke.

«  1  |  2  »

Dobro došli

na web stranicu Hrvatskog društva sudskih vještaka i procjenitelja - dobrovoljne, nevladine, nestranačke udruge koja djeluje radi unapređenja institucije sudskog vještaka i procjenitelja i njegove uloge u pravosuđu i ostalim institucijama.

EVS standardi 2020 i EBVS standardi 2020
Komunikacijske vještine